torstai 14. toukokuuta 2015

Uudet kodit

Kaneli ja Tomu lähtivät uusiin koteihin viime viikonloppuna. Tänään oli vuorossa Vaniljan ja Rakeen lähtö. Talo tuntuu nyt kovin hiljaiselta! Kide-poika hyvästeli siskon ja veljen ovella ja kömpi heti nukkumaan syliin yksin jäätyään. Kide lähtee vähän yli viikon päästä ja nauttii siihen mennessä Sokerin jakamattomasta huomiosta.

Tomun kuulumisia voi seurata Viiruvarpaat-blogista. Tomu vaikuttaa kotiutuneen Turkuun jo vallan mainiosti! Kaneli-tyttö lähti Kajaaniin asti ja Vanilja ja Rae jäivät Helsinkiin. Kide matkustaa ensi viikolla Espooseen ja saa kaverikseen toisen egyptin mau -pojan.

Rae, Kide ja Vanilja olivat hieman hämmentyneitä Tomun ja
Kanelin lähdön jälkeen, mutta löysivät pian taas yhteisen sävelen.  

Viimeisiä hetkiä yhdessä. 

Sisarusparvi auringonpaisteessa. 

4 kommenttia:

 1. Voi ei, itsellekin tuli haikea olo tätä lukiessa, voin vain kuvitella mitkä fiilikset siellä on! Mieluusti varmasti pitäisi itsellään kaikki, niin paljon niihin ehtii kiintyä lyhyessäkin ajassa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niihin ehtii kyllä tosiaan kiintyä paljon vaikka tietääkin koko ajan että ovat lähdössä. Jokainen on vielä niin oma persoonansa niin mieluustihan ne pitäisi vaikka kaikki ihanuudet jos vain olisi mahdollista <3

   Poista
 2. Mahtaa olla hiljaista! Voi Kide-rukkaa, varmaan outoa jäädä sisaruskatraasta ihan yksin.

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne puolivahingossa yleisen blogisurffailun seurauksena. Onpahan kauniita kissoja ja huikean onnistunut kuva sisaruksista aurinkoisella parketilla. :)

  VastaaPoista