torstai 8. lokakuuta 2015

Syysaurinko

Kide on aina valmis leikkiin. Energiaa riittää vaikka muille jakaa ja mikään ei tunnu pientä miestä uuvuttavan. Kide-pojan peruspäivään kuuluu paljon tekemistä: hippaa äitin kanssa, lakanoissa juoksemista kun petiä pedataan, leikkiä huiskun kanssa (useita kertoja päivässä), painia Sissi-koiran kanssa, painia Lumi-koiran kanssa, tihutöitä, muiden kissojen kiusaamista, koulutusta ja toisinaan iltalenkki koirien kanssa. Kaikki talouden eläimet pitävät Kide-pojasta. Yllättäen tosiaan myös Sissi-koira on kovin tykästynyt pieneen mieheen ja jaksaa sitä viihdyttää. Vastapalvelukseksi Kide puhdistaa Sissin naamaa yhteisien lepohetkien aikana.

Petiä on mahdotonta pedata ilman tätä hirmupetoa.

Sainpas kiinni! Omnom.
Sokeri tuli seuraamaan Kide-pojan leikkiä.
Sokeri ei ole ikinä ymmärtänyt lakanavillitystä.
Sokeri parkkeerasi itsensä tyynylle tähystämään.
Kuu tuli etsimään nukkumapaikkaa auringosta.
Lopulta kaikki talouden eläimet löytyivät olohuoneen auringonvalosta. Kuvassa Kide puhdistaa Jadea.

8 kommenttia:

 1. Superenergiapakkaus ♥ Hyvä että riehutovereita riittää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Energiaa ja onneksi myös riehuntakavereita tosiaan riittää! :)

   Poista
 2. Niin söpö poitsu! Jotenkin niin tuttu tuo päivän ohjelma, tuntuu että Tomuakaan ei saa väsytettyä millään. :D On Tomppa onneksi pikkuhiljaa alkanut rauhoittua niin, että se ei ala riehua nukkumaan mennessä vaikka aktivointi olisikin jäänyt vähän vähäisemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkästi sukuvika siis tää yliaktiivisuus :D Kide-pojalla kyllä tuntuu riittävän energiaa kokonaisen kissalauman edestä!

   Poista
 3. Nuorukaiset ja niiden ehtymättömät energiavarat!

  Toi kuva, missa Sokeri on tyynyllä istumassa ja kakaransa siellä taustalla ihan omissa jutuissaan on tolkuttoman hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Energiaa kyllä tosiaan riittää, muut kissat ovat jo huomattavasti rauhoittuneet Kide-poikaan verrattuna. Tosin kyllä muidenkin kanssa tuntuu vähän olevan niin, että mitä enemmän niitä aktivoi, niin sitä enemmän ne myös sitä kaipaavat.

   Poista
 4. Ihania söpöläisiä!
  Tuolla ois sulle haaste http://abyangel.blogspot.fi/2015/10/liebster-award-haaste.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Palailen sen pariin piakkoin :)

  VastaaPoista