maanantai 31. lokakuuta 2016

Pienet isot kissat

Aika menee kuin siivillä, pennut ovat jo 13 viikkoa. Ensimmäiset rokotukset ovat takana ja seuraavat kohta edessä. Kissalapset ovat todella valloittavia persoonia: mielipiteitä löytyy moneen asiaan, mutta kumpikin on hyvin ihmis- ja koirarakas. Lyyra erityisesti tykkää nukkua sylissä tai jonkun vieressä sohvalla. Leo muistuttaa ulkonäöltään kovasti isäänsä, ja siitä onkin kasvamassa todella komea poika! Perheen koirat saavat myös säännöllisesti uniseuraa pienistä kissalapsista. Lempparileikkejä on rapisevien ja kimaltavien lelupallojen kuljettaminen ympäri asuntoa sekä tietenkin huiskaleikit, kuten talouden muillakin mauilla. Pienten isojen kissojen luovutusaika lähestyy kovaa vauhtia, ja talouden ihmisasukkaat kauhistelevat jo, miten pärjäävät enää ilman näitä pieniä veijareita!

Kerrankin Leo oli poseeraustuulella!
Leo
Leo on komea pieni miehen alku
Lyyralla on tässä kovin Sokerimainen ilme
Lyyra on niin lumoutunut nenäliinasta, jonka avulla yritettiin saada kissalapset katsomaan oikeaan suuntaan.

6 kommenttia:

 1. Oi miten upeita pikkuisia! Varmasti on haikeaa päästää pienet uusiin koteihinsa...

  VastaaPoista
 2. Oi miten kuvauksellinen Leo! ♥ Niin suloisia molemmat! Onko muuten teillä normaalistikin luovutusikä myöhemmin kuin 12 viikkoa? :) Tosi kiva, että pennut saavat olla emon seurassa hieman pidempään!

  VastaaPoista
 3. Leo, you are a handsome little fella. We just love your beautiful markings and you were so great posing for the camera. Thanks for sharing the lovely photos. Have a wonderful day.
  World of Animals

  VastaaPoista
 4. It’s extremely obvious you
  have accomplished your homework. Fantastic job! fopeez

  VastaaPoista